Express koeriers zijn koeriers  die in opdracht berichten of kleine hoeveelheden goederen bezorgt. Voordat er een systeem van postbezorging bestond bezorgde hij brieven en pakketten.  infrastructuur. Een expressedienst vervoert goederen via een uitgekiend transportsysteem gebaseerd op ‘overslag. Express koeriers brengen dringende, belangrijke en waardevolle zending naar een particulier of bedrijf die niet aan iedereen kunnen meegeven worden Een express koerierdienst levert jouw zending na ophalen af aan je contact, zonder tijdsverlies en zonder tussenstops.

Express koeriers

Binnenlandse expresdiensten binnen uw eigen land met uiteenlopende leveringsmogelijkheden: spoedlevering opdezelfde dag, gegarandeerde, tijdskritieke levering op de volgende dag, of minder dringende leveringen binnen een bepaald aantal dagen. Met internationale express diensten kiest u voor net dat stapje extra binnen het wereldwijde transport. U ontvangt na de bevestiging van de order een Track & Trace per mail waarmee u overal ter wereld uw order kunt volgen.

Vinden wat je zoekt

Hier vindt u de nodige gegevens en een schat van waardevolle informatie om de meest geschikte leverancier of partner te vinden in algemeen vervoer: Taxi, luchthavenvervoer, zakelijk of particulier vervoer, koerierdiensten, nationaal en internationaal vervoer, sneltransport, distributie, expresstransport … Ook heel wat relevante bedrijven worden hier weergegeven.

Koerier Expressdienst | Turbo Express
In een tijd waarin mensen, klanten en opdrachtgevers gewoon zijn om alles direct te krijgen, is het van essentieel belang dat je niemand laat wachten. Door de razendsnelle evolutie van de markt en steeds veranderende producten zijn bedrijven niet meer geneigd om te investeren in grote stocks. Snel leveren en kort op de bal spelen is als bedrijf dus van essentieel belang. Onze specialiteiten als expressdienst Dringende zendingen voor binnen- en buitenland ADR transporten Gekoelde & diepvries zendingen Persoonlijke leveringen van belangrijke documenten & pakketten Betaalbare expressdiensten Time is money Als jij je klanten direct kan helpen, direct kan leveren en ze weten dat jij een betrouwbare service levert dan kan je 100% zeker zijn dat ze terugkomen. Je concurrentie een stap voor blijven door pro-actief te denken, investeren in een betrouwbare service en betaalbaar leveren … dat is de sleutel tot tevreden klanten. Auto opkoper Oost Vlaanderen
Express koerier
Sneltransport in binnenland en buitenland. Bel ons voor meer info. koerier Antwerpen
RUSH! International Express | koerier
Rush koerierdienst gevestigd in Merelbeke bij Gent, gespecialiseerd in nationaal en internationaal sneltransport van goederen (ook ADR) tot 8 Europaletten. Rush koerier voor uw express zendingen.
Gent expresskoeriers
De kracht van Gent-Express ligt in de dienstverlening tegen absoluut lage tarieven. Dat kunnen we door georganiseerd te werken ondersteund door een aangename omgang met klanten en een gestroomlijnde facturering. Evenees kunt u voor speciale en regelmatige zendingen met ons overleggen voor vaste afspraken. Opkoper bestelwagens
Gocaps Express
Dagelijkse sameday koeriersdienst van Zaventem Brussel Leuven naar Nederland en terug aan voordelig standaardtarief. Ook 24/7 dedicated door heel Europa.
Express koeiers …
we doen het al sedert 1991, met een groeiend aantal wagens en medewerkers. Geen opdracht is te klein, noch te lastig. Meerdere verre bestemmingen doen we dagelijks. We kennen de weg langs de moeilijkste wegen en straatjes in binnen- en buitenland. Snelheid is vaak alles. Uw klant wacht op uw product. Afspraak is afspraak! We trotseren de hardnekkigste files of kiezen terstond een andere route. Alleen natuurrampen zijn iets moeilijker in te plannen. Op tijd ter bestemming is ��n zaak. De ‘conditie’ waarin uw verzending die bereikt is een andere. Ons compact team staat garant voor een betere controle op de trafiek, een correcte omgang met uw goederen en een persoonlijke aanpak. We maken een erezaak van de perfecte afregeling van remboursementen. “Een pakje is een pakje”, hoort u wel eens. Express Koerier ziet nochtans duidelijke verschillen tussen een vlakke omslag en 3 paletten van samen 7 kubieke meter. Of tussen een vertrouwelijke zending voor een arts in de buurt en een just-in-time levering van auto-onderdelen ergens in Duitsland. Ook voor uw vaste routes tussen uw verschillende sites en/of klanten/leveranciers, zoeken we graag een totaaloplossing. auto opkoper
Kempen transport express koeriers
Wat te laat is leveren wij op tijd! Kempen sneltransport is reeds 15 jaar de koerier met de beste service van Belgie. Express Spoedtransport in binnen en buitenland .
Interieurarchitect
Wilt u hier mee opgenoimen worden? Stuur dan een mail naar : info@seobureau.be

AUTODOC.BE